На Третьому Київському безпековому форумі відбулася цікава дискусія…

На Третьому Київському безпековому форумі відбулася цікава дискусія. Молодь ставила питання, зокрема, про зовнішню політику держави. Вважаю, що Україна повинна стати частиною євроатлантичної безпеки. Сьогодні ми боремося за мир у всій Європі, адже Росія загрожує не лише Україні, а й Європейському Союзу, членам НАТО. Неадекватна, агресивна мілітарна політика Росії є порушенням міжнародного права і порушенням міжнародного порядку.

У 2008 році Україні в Бухаресті не дали можливість підписати план дій щодо членства України в НАТО. Саме через те, що російська військова агресія проти Грузії не отримала адекватної відповіді,через те, що протягом останнього десятиліття Альянс і наші західні партнери не помічали, що Росія витрачає мільярди доларів на озброєння, ми втратили Крим і ми отримали російські танки на нашій землі. Ми втратили 6 тисяч людських життів через імперські амбіції Росії і її вищого керівництва, яке ніяк не може усвідомити, що в світі треба навчитися жити мирно і свої внутрішні російські проблеми не можна вирішувати так само, як вирішував Радянський Союз – за рахунок зовнішньої агресії.

Щодо членства України в НАТО народ має визначитися на референдумі після реалізації реформ

«Після того, коли ми проведемо реформи, народ України повинен на референдумі визначитися щодо членства України в Альянсі. І Альянс повинен поповнитися ще одн…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *