25 березня під час робочої поїздки до зони АТО Міністр оборони України генерал-п…

25 березня під час робочої поїздки до зони АТО Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак провів нараду із керівним складом сил АТО. Також були обговорені актуальні питання тилового, продовольчого та речового забезпечення військ.Після завершення наради Степан Полторак вирушив до місць несення служби військовослужбовців та поспілкувався із бійцями однієї із артилерійських батарей.
— Треба тримати порох сухим і бути постійно готовим захистити нашу державу. Я хотів би сказати велике спасибі за службу. За те, що ви мужні, за те, що ви герої. Ви виконали ті важкі задачі, які перед вами стояли. Я переконаний в тому, що ми переможемо саме завдяки таким, як ви, — звернувся до військовослужбовців Міністр оборони України Степан Полторак.
За бездоганну службу та героїзм військовослужбовці артбатареї були заохочені відомчими відзнаками: заступника командира батареї було заохочено табельною вогнепальною зброєю, командир артилерійської батареї достроково отримав військове звання — підполковник, а найкращі бійці відзначені наручними годинниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *