Молоді важкоатлети Донеччини – серед кращих в Україні

28 березня в Коломиї (Івано-Франківська область) завершився чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років.

Шість спортсменів Донецької області піднімалися на п’єдестал пошани в особистому заліку, здобувши у сумі двоєборства 3 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди. Цей результат дозволив і юніорам, і юніоркам нашого регіону посісти другі місця в загальнокомандному заліку.

Чемпіонкою змагань у ваговій категорії до 63 кг стала Олена Коханенко, яка в сумі двоєборства підняла 204 кг. У ваговій категорії 69 кг кращою стала Альона Шевкопляс, результат якої склав 208 кг. Також чемпіонське звання з результатом 312 кг у категорії до 85 кг здобув Ігор Обухов.

Срібним призером у надважкій вазі +105 кг став Максим Кобець, який підняв у сумі 349 кг.

«Бронзу» у сумі двоєборства вибороли Ілля Куліков – у ваговій категорії до 77 кг (результат – 276 кг) та Ангеліна Голубєва – у ваговій категорії до 69 кг (результат – 145 кг).

Загальна кількість учасників чемпіонату України в Коломиї становила понад 200 важкоатлетів. Кращі з них увійдуть до складу національної збірної, що готуватиметься до участі в першостях Європи та світу.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *