Перший заступник Генерального прокурора України Олег Заліско взяв участь в роботі круглого столу в місті Одеса

27 березня 2015 року перший заступник Генерального прокурора України Олег Заліско взяв участь у роботі круглого столу, який відбувся у місті Одеса з народними депутатами Верховної Ради України міжфракційного депутатського об'єднання «Депутатський контроль» та з представниками силових структур, органами місцевого самоврядування Одеської області з питань стану антикорупційної роботи владних структур області.

У своєму виступі Олег Заліско піддав жорсткій критиці роботу правоохоронних органів регіону з питань протидії корупції та відсутності належної координації з боку прокуратури області. Так, до прикладу, із 33 корупціонерів, судові рішення відносно яких набрали законної сили у минулому році, до реального позбавлення волі засуджено лише одного.

Під час зустрічі з представниками громадськості обговорено нагальні проблеми з питань протидії злочинним проявам, притаманним саме Одеському регіону.

Проблемні питання, озвучені під час проведення круглого столу, будуть розглянуті Генеральною прокуратурою України в межах компетенції.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *