У зв’язку з отриманням великої кількості звернень щодо подовження строків публіч…

У зв’язку з отриманням великої кількості звернень щодо подовження строків публічного обговорення Комплексної програми розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки, а також з метою більш докладного вивчення програми учасниками ринку та виробленням ними пропозицій щодо програми, прийнято рішення щодо подовження строків публічного обговорення до понеділка, 6 квітня 2015 року (включно).

Ми запрошуємо профільні асоціації та експертів ринку проаналізувати проект програми на сайті реформ http://reforms.in.ua/index.php?pageid=financial-sector-reform та долучитися до обговорення за допомогою коментарів на або шляхом внесення правок та коментарів у сам документ.

Як повідомлялось раніше, комплексна програма розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки має на меті забезпечення сталого розвитку фінансового ринку, в тому числі, шляхом досягнення рівня та вимог Європейського Союзу у цьому напрямку.

Затвердження Комплексної програми розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки планується на засіданні Національної ради реформ.

reforms.in.ua
reforms.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *