Курсант третього курсу факультету Військово-Морських Сил Одеської національної м…

Курсант третього курсу факультету Військово-Морських Сил Одеської національної морської академії старшина 2 статті Олександр Регула цими днями проходить стажування на борту корабля ВМС Французької Республіки “Ла Файєтт”. Стажування українського курсанта, кандидатуру якого було відібрано командуванням факультету, відбувається на запрошення французької сторони.
Морська практика майбутнього флотського офіцера розпочалася вчора, 30 березня, коли фрегат “Ла Файєтт” вирушив в похід після завершення п’ятиденного візиту в порт міста Одеса. Під час стажування старшина 2 статті Олександр Регула ознайомиться з організацією корабельної служби у ВМС Французької Республіки, основними тактико-технічними характеристиками та історією служби корабля, отримає теоретичні та практичні навички за фахом.
Командир фрегату “Ла Файєтт” капітан 2 рангу Макара Ук 26 березня під час протокольної зустрічі у командуванні українських ВМС, зокрема, зазначав, що присутність українського курсанта на борту французького корабля під час морського походу стане ще одним свідченням плідного співробітництва між флотами двох країн. Він висловив впевненість у тому, що в екіпажі фрегату будуть створені усі умови для проходження стажування і удосконалення морських навичок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *