Москаль: У мене в кабінеті лежить Біблія, Коран і Тора Керівник Луганської обл…

Москаль: У мене в кабінеті лежить Біблія, Коран і Тора

Керівник Луганської обласної ВЦА Геннадій Москаль, перший заступник голови ОДА Михайло Пухтаєвич , заступник голови Ольга Лішик зустрілися з представниками релігійних конфесій Луганщини.
Геннадій Москаль закликав священнослужителів до єдності у такий складний для регіону час.
«У мене в кабінеті лежить Біблія, Коран і Тора. Я колись працював головою Державного комітету України у справах національностей та міграцій. Ми всі молимося одному Богу, і тому на Луганщині не буде розбіжностей на релігійному ґрунті. Я готовий виступити гарантом цьому», – наголосив очільник області.
Єпископ Сєвєродонецький і Старобільський Никодим Української православної церкви Московського патріархату подякував керівнику військово-цивільної адміністрації за допомогу церквам у прифронтовій зоні.
«Дякую вам, зокрема, за збереження священних реліквій у одному із найстаріших храмів у с. Троїцькому Попаснянського району, який, на жаль, піддався обстрілам», – відзначив єпископ Никодим.
Наприкінці зустрічі Геннадій Москаль нагородив листами подяки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації представників релігійних конфесій і зазначив, що ми всі разом молимося за те, щоб все це закінчилось і на землю Луганщини нарешті прийшов мир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *