Сьогодні, 3 квітня, в приміщенні Вінницької обласної філармонії відбулась жалобн…

Сьогодні, 3 квітня, в приміщенні Вінницької обласної філармонії відбулась жалобна церемонія прощання з військовослужбовцями-десантниками окремого десантно-штурмового батальйону 95 окремої аеромобільної бригади ВДВ.
Головний сержант взводу 27-річний Сергій Зулінський і 29-річний солдат Леонід Шевчук загинули 20 січня поблизу Донецького аеропорту, куди в складі свого підрозділу прибули для евакуації загиблих і поранених “кіборгів”. Їхні тіла були знайдені та ідентифіковані лише наприкінці березня, в одному з моргів Дніпропетровська.
Сотні громадян Вінниці прийшли провести в останню путь Героїв. Вінничани не стримували сліз, прощаючись з бійцями 95 окремої аеромобільної бригади. Герої, які загинули, обороняючи від агресора нашу країну – це зовсім молоді хлопці, в яких залишились маленькі діти, жінки, батьки і нереалізовані надії.
У Сергія Зулінського залишилася дружина Катерина і 8-місячна донька Злата. В АТО Сергій пішов добровольцем. Востаннє Катерина розмовляла з чоловіком 19 січня. А вже з 20 січня зв’язку з чоловіком не було. Рідні та близькі до останнього сподівалися, що він знайдеться живим…
– Леонід Шевчук також пішов до війська добровольцем. У нього є сестра. Їх двох батько, Володимир Петрович, ростив самостійно, – розповів солдат Анатолій Глемейда. – Льоня планував повернутись з АТО і зіграти весілля, яке мало відбутися в кінці квітня. Я знав його 4 роки, а Сергія – аж 11: разом росли, працювали, разом і Батьківщину пішли боронити.
Захисників Батьківщини поховали на Алеї Героїв Центрального кладовища у м. Вінниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *