Майор Збройних Сил України врятував життя мешканця Чернігова У Чернігові, поверт…

Майор Збройних Сил України врятував життя мешканця Чернігова
У Чернігові, повертаючись увечері додому зі служби, майор Збройних Сил України Сергій Калетнік почув крики про допомогу, а згодом побачив, як палає балкон на першому поверсі багатоповерхівки. Разом із сусідами військовий спробував відкрити вхідні двері помешкання, проте вони були закриті.

Тоді Сергій пробрався через балкон, що вже палав, в середину помешкання та в їдкому диму відшукав 28-річного хлопця. Постраждалий не міг собі дати раду і кликав на допомогу. Офіцер врятував чоловіка через балкон і після цього гасив пожежу підручними засобами до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Причиною пожежі, яка ледь не коштувала життя молодому чоловікові, якби не оперативне втручання майора Сергія Калетника, послужила банальна необережність сина господарки при палінні.

Майор Калетнік Сергій Андрійович, інженер-випробувач озброєння та військової техніки Державного науково випробувального центру Збройних Сил України. Під час березневих подій 2014 року, під час окупації збройними формуваннями Російської Федерації АР Крим, офіцер не зрадив народу України та залишився вірним Військовій присязі, виїхав на нове місце дислокації частини у м. Чернігів для виконання завдань за призначенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *