Уряд проводить тотальні кадрові чистки. Порушено десятки кримінальних справ, від…

Уряд проводить тотальні кадрові чистки. Порушено десятки кримінальних справ, відсторонили вище керівництво, зокрема, держорганів на рівні міністерств і центральних органів державної виконавчої влади. Дехто вже заарештований.
Але за 20 років корупційна система перетворилася в добре зорганізовану мафію, яка має своїх представників у суді, в прокуратурі, в СБУ, в МВС, в органах державної влади, в КМУ, в Адміністрації Президента, у Верховній Раді. І рішення просто про персональні зміни не дадуть можливість знести голову цій гідрі.
Посягання на цю систему означає, що вона об’єднується і починає атакувати тих, хто з нею бореться. Саме тому її потрібно знищити і встановити нові якісні прозорі стандарти.
Сьогодні Уряд схвалює пакет законів з реформування національної правоохоронної системи – це системні рішення, які руйнують всю корупційну систему, збудовану і зцементовану протягом минулих 20 років.


Законопроекти про реформування МВС дозволяють змінити систему, а не просто прізвища

Законодавство з реформування системи МВС, яке пропонує Уряд, змінює філософію реформ: «Реформа – це не коли замінили прізвище. Реформа – це коли замінили сис…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *