Генеральний прокурор Віктор Шокін зустрівся з представниками громадських організацій та адвокатами потерпілих на Майдані

Сьогодні, 8 квітня 2015 року, відбулась зустріч Генерального прокурора України Віктора Шокіна з представниками громадських організацій «ОЗОН», «Євромайдан SOS», «Центр громадських свобод» та адвокатами потерпілих і родичів загиблих на Майдані.

Віктор Шокін зазначив, що Генеральна прокуратура України працює над створенням єдиного реєстру злочинів, скоєних під час Революції Гідності. Це на думку Генерального прокурора дасть можливість громадськості відслідковувати як хід розслідування вказаних проваджень, так і ознайомлюватись з їх результатами.

«Ми хочемо, щоб громадськість, яка має бажання, повною мірою була учасником цього процесу і цього слідства», – зауважив Генеральний прокурор.

Крім того, на зустрічі адвокати отримали відповіді на запитання, які їх цікавили, зокрема і щодо звернень суддів до Генеральної прокуратури України з приводу вчинення тиску на них під час подій на Майданах країни.

Також присутні обговорили можливість співпраці з іноземними фахівцями, які мають досвід у розслідувані подібних системних злочинів. За словами Віктора Шокіна це сприятиме ефективному розслідуванню кримінальних проваджень.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *