Нарешті будь-який громадянин України може, не виходячи з дому, отримати будь-яку…

Нарешті будь-який громадянин України може, не виходячи з дому, отримати будь-яку інформацію про всіх юридичних і фізичних осіб суб’єктів підприємницької діяльності, які зареєстровані в Україні. Для цього потрібна лише платіжна картка і комп’ютер. Послуга коштує 45 гривень, які йдуть в держбюджет. Більше не потрібно стояти в черзі, платити сотні гривень хабара, чекати кілька тижнів. Просто заповнюєте на сайті Мінюсту http://new.minjust.gov.ua/ua/services заявку, проводите платіж і роздруковуєте на принтері отриману довідку, яка є таким самим юридично значимим документом, як і довідки, оформлені за старою процедурою – з десятками підписів і печаток.
Нарешті робота з реєстром ЄДРПО у нас ведеться, як в Європі. Надалі всі органи виконавчої влади мають так само переходити на електронне урядування, на спрощення надання послуг, на відкриття своїх реєстрів.


Тепер кожен може онлайн отримати всю інформацію про суб’єкти підприємницької діяльності

Арсеній Яценюк наголосив не необхідності переведення роботи всіх органів виконавчої влади на систему електронного урядування, «спрощення надання послуг, відк…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *