«Від того, як міцно ви стискаєте руку, я відчуваю внутрішню силу кожного бійця т…

«Від того, як міцно ви стискаєте руку, я відчуваю внутрішню силу кожного бійця та щиро вірю, що ми переможемо», – Степан Полторак.
Під час робочої поїздки на полігон «Широкий лан» Міністр оборони України Степан Полторак особисто оглянув процес підготовки військовослужбовців, які призвані в рамках четвертої хвилі мобілізації. Новобранців готують до виконання завдань професіонали-інструктори, що мають бойовий досвід в ході проведення АТО.
Під час ознайомлення із учбовими місцями та спостереженням за виконанням учбових стрільб, Міністр оборони України Степан Полторак нагородив п’ятеро найкращих командирів підрозділів Збройних Сил України – відзнакою Міністерства оборони України – іменною вогнепальною зброєю. Також за дорученням Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Петра Олексійовича Порошенка шестеро найкращих військовослужбовців – учасників АТО, були нагороджені державними нагородами.
Також в цей день, за особисту мужність та героїзм, проявлені під час виконання спеціальних завдань в ході антитерористичної операції, зразкове виконання військового обов’язку, вірність військовій присязі та високий професіоналізм п’ятнадцятеро військовослужбовців Збройних сил України були нагороджені відзнакою Міністерства оборони України – нагрудним знаком «За військову доблесть»; сорок дев`ять бійців – нагороджені відзнакою Міністерства оборони України – нагрудним знаком «Знак пошани», п’ятеро військовослужбовців були нагороджені цінним подарунком – чоловічим годинником.
– Пишаюся вашою мужністю та відвагою! Від того, як міцно ви стискаєте мою руку, я відчуваю внутрішню силу кожного бійця, та щиро вірю, що ми переможемо», – зауважив Степан Полторак.
Прес-служба Міністерства оборони України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *