Російська Федерація не відступає від своїх планів щодо дестабілізації ситуації в…

Російська Федерація не відступає від своїх планів щодо дестабілізації ситуації в Україні. Тон вони змінили, але дії — ні. Саме тому маємо бути готовими дати чітку відповідь щодо гарантування безпеки громадян на вулицях, щодо попередження терористичних атак і притягнення до відповідальності винних у скоєнні злочинів.
Під час засідання Держкомісії з надзвичайних ситуацій поспілкувалися з силовиками і керівниками ОДА про підготовку до свят, обговорили заходи заради безпеки, щоб не дати можливості спровокувати ситуацію. РФ вкидає великі гроші, у них ще залишилися тут певні терористичні мережі, які можуть спробувати провокувати протистояння.
МВС разом з Нацгвардією вивело посилені патрулі в містах-мільйонниках і на тих територіях, які прилягають до зони антитерористичної операції. В першу чергу мова йде про Харків, Запоріжжя, Одесу і Київ. І по іншим містам, де МВС вважає за необхідне, Нацгвардія вийде на вулиці для посиленого патрулювання. Наше завдання – превентивні заходи, боротьба з тероризмом і захист громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *