Більше 800 одинадцятикласників з окупації приїдуть на українську територію здавати ЗНО

Про те, як відбуватиметься тестування школярів Донеччини обговорили сьогодні в облдержадміністрації на робочій нараді, присвяченій проведенню ЗНО, яка пройшла під головуванням віце-губернатора Михайла Сливки.

Під час наради радник губернатора Тамара Лук’янчук розповіла, що здавати ЗНО з української мови та літератури в регіоні зареєстровано 10 753 особи, з них 9 204 – випускники загальноосвітніх навчальних закладів та 1 549 – випускники минулих років.

Для цього в області працюватимуть 53 пункти проведення ЗНО у 20 адміністративних одиницях. До проведення тестування залучено понад 2 500 педагогічних працівників.

Також з окупованої частини регіону на підконтрольну українській владі на тестування приїдуть 845 школярів, які закінчили школу екстерном. Вони вже пройшли реєстрацію та мають запрошення для складання тестування.

В ході наради учасники також обговорили питання охорони пунктів проведення ЗНО та доставку тестових матеріалів до цих пунктів.

Нагадаємо, 24 квітня в Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання. Цього дня випускники виконуватимуть тестові завдання з української мови та літератури, за результати яких також зараховуватимуться як державна підсумкова атестація з цього предмету.

Для тих, хто з будь-яких причин не встиг пройти ЗНО з української мови та літератури 24 квітня, буде можливість взяти участь у додатковій сесії, яка відбудеться у червні.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *