Російська військова агресія далека від того, щоб зупинитися. За даними нашої роз…

Російська військова агресія далека від того, щоб зупинитися. За даними нашої розвідки, а також звітів Пентагону і НАТО, останнім часом темпи концентрації російських військ і техніки зросли в декілька разів.
Ситуація вкрай складна. Росія не хоче миру. Уряд і Парламент України зробили все для того, щоб виконувати Мінську угоду. Але з РФ немає жодного порозуміння по деескалації ситуації. Нам треба готуватися до подальшої боротьби за мир. Для того, щоб дипломатичні засоби і методи були ефективні, Україні треба мати сильні Збройні Сили. Дипломатам тоді набагато легше говорити.
Ми в цьому році передбачили 5,2% ВВП на фінансування армії. Близько 5 мільярдів гривень ми видали авансом на придбання нової техніки і озброєнь. Жодна платіжка, яка виставляється Міністерством оборони чи Генштабом, не затримується більше, ніж на добу.
Ми стали сильною нацією, і ми повинні продемонструвати єдність, продемонструвати нашу спільну волю до перемоги, продемонструвати нашу відповідальність перед країною і майбутнім. І тоді перемога буде за нами. Слава Україні!


Уряд забезпечив близько 5 мільярдів гривень авансових платежів на придбання нової техніки і озброєнь

Україні треба готуватися до подальшої боротьби за мир. Дипломатичні зусилля України і всього світу повинні бути підкріплені військовою силою Збройних Сил, – …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *