Одвічна проблема демократів у тому, що їм важко всім всидітися в коаліції. Зараз…

Одвічна проблема демократів у тому, що їм важко всім всидітися в коаліції. Зараз деякі політики думають: “В принципі, непогано – кредит МВФ взяли, всі самі складні реформи можна завалити на цей Уряд, на казначейських рахунках десятки мільярдів, на валютних рахунках також порядок, золотовалютні резерви 10 мільярдів доларів, – вже можна збивати Уряд, а ми прийдемо і накеруємо”.
Таким політикам треба заспокоїтися і усвідомити політичну відповідальність перед країною і державою і перед кожним українцем, які добре пам’ятають, що відбулося 10 років тому, і чим це завершилося.
Я би попросив, щоби в наших партнерів по коаліції трошки менше було цинізму та брехні і набагато більше відповідальності і мудрості. Нам є чим займатися. Не боріться за владу. Немає вічних прем’єрів. На всіх вистачить посад. Боріться за державу і за країну. Не готові нести відповідальність? Я її беру на себе. Перекладайте все на Уряд. Але допоможіть Уряду зробити те, що необхідно зробити для країни.
Повне інтерв’ю “5 Каналу” дивіться тут: (https://youtu.be/BLCWPa_Eiw0)


Арсеній Яценюк на «5 Каналі»: Ми з Президентом не дозволимо повторення сценарію 2005 року

Намагання дестабілізувати ситуацію і розвалити коаліцію повторюють сценарій 2005 року. Демократичним силам «треба заспокоїтися і усвідомити політичну відпові…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *