Україні дійсно необхідний «План Маршалла». Переконаний, що Міжнародна конференц…

Україні дійсно необхідний «План Маршалла». Переконаний, що Міжнародна конференція на підтримку України – це перший крок до створення масштабного, всеохопного плану для України, для нашого спільного успіху.
Ми не просимо грошей – «дайте нам ще позику, щоб ми виплатили попередню». Ні, ми багато зробили, щоб закрити бюджетний дефіцит, презентувати в Парламенті реалістичний бюджет, збалансувати фіскальні установки в Україні.
Найкращий «План Маршалла» в нашому випадку – інвестиції в Україну. Одна з пріоритетних сфер – енергетичний сектор. Парламент ухвалив спеціальний закон, який дає змогу лише компаніям з ЄС та США інвестувати в українську ГТС.
Сільське господарство – це ще одна ключова сфера нашої майбутньої співпраці, для тих, хто хоче інвестувати в українську економіку. Ми можемо виробляти чудові, екологічно чисті й дуже конкурентні сільськогосподарські продукти. Що нам потрібно? Нам потрібні інвестиції в українське сільське господарство.
Ми дуже цінуємо освітню співпрацю з ЄС. Очікуємо, що це принесе нам більше можливостей рухати країну вперед, проводити реформи і бути більш конкурентними у світі. #SupportUkraine


Інвестиції в економіку – найкращий «план Маршалла» для України

За словами Глави Уряду, необхідно «втихомирити бюджетний шторм»: «Ми багато зробили, щоб закрити бюджетний дефіцит, презентувати в Парламенті реалістичний бю…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *