Спецпроект "Дід воював з нацистами, я воюю з рашистами!". Дід: Кучеров Степан Ів…

Спецпроект “Дід воював з нацистами, я воюю з рашистами!”.
Дід: Кучеров Степан Іванович – 1917 року народження зв’язківець, прикордонні війська, з 1941 по 1945 на війні. Зустрів перемогу у Польщі, звільняв концтабір Майданек. Військове звання – старшина, був поранений.

Онук: Евгеній Цариценко – танкіст, захищає Маріуполь.


Дід воював з нацистами, я воюю з рашистами!
Спецпроект “Дід воював з нацистами, я воюю з рашистами!”. Перша історія від нашого читача Евгенія про нього та його діда.

Дід: Кучеров Степан Іванович – 1917 року народження зв’язківець, прикордонні війська з 1941 по 1945 на війні. Зустрів перемогу у Польщі, звільняв концтабір Майданек. Військове звання старшина, був поранений.

Онук: Евгеній Цариценко – танкіст, захищає Маріуполь.
Укрінформ збирає портрет двох поколінь.Наближається 9 травня – День Перемоги над нацизмом. Ми маємо пам’ятати та шанувати своє минуле. І ми маємо думати про Героїв нашого часу. Тож УКРІНФОРМ пропонує нашим Героям та усім небайдужим пригадати історію своєї родини чи родини, що живе поруч.Надсилайте нам у приватні повідомлення ваші історії:Фото та історії рідних, які брали участь у Другій Світовій війні, де служили, чим відзначились, що розповідали про війну + ваші історії про участь у війні з рашизмом, в ролі військового чи волонтера, а ми опублікуємо це у спецпроекті до Дня Перемоги “Дід воював з нацистами, я воюю з рашистами” та проведемо фотовиставку.Чекаємо ваших листів та фотографій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *