Проект Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року пере…

Проект Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року передається на затвердження Національній раді реформ

Сьогодні в Національному банку під керівництвом заступника Голови НБУ Владислава Рашкована відбулося робоче засідання Цільової команди з реформування фінансового сектору України. Учасники засідання опрацювали проаналізовану експертним середовищем Комплексну програму розвитку фінансового ринку України до 2020 року, підготовка та публічне обговорення якої на сьогодні вже закінчено.
У засіданні взяли участь представники регуляторів фінансового ринку та професійних асоціацій, об’єднань та громадських організацій. Зокрема, Національного банку, Міністерства фінансів, НКЦПФР, Нацкомфінпослуг, НАБУ, Американської торгівельної палати в Україні (АСС), Громадської ініціативи “Реанімаційний Пакет Реформ”, Громадянської платформи “Нова Країна” тощо.
Під час засідання членами цільової команди з реформування фінансового сектору України також були порушені нагальні питання реформування як фінансового ринку в цілому, так і державних фінансів та пенсійного забезпечення зокрема. Водночас, учасники засідання опрацювали подальший план дій щодо впровадження та імплементації заходів Комплексної програми реформування фінансового ринку України до 2020 року.
Затвердження Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року заплановане під час наступного засідання Національної ради реформ у травні цього року.
Публічне обговорення Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року з представниками фінансового ринку, професійних асоціацій, експертних кіл, профільних організацій, а також широкою громадськістю відбувалося шляхом проведення публічних сесій та внесення пропозицій через портал “Реформи в Україні”: http://reforms.in.ua/.
Наразі ознайомитися з актуальною версією програми можна на сайті Національного банку України та на порталі “Реформи в Україні”, що є майданчиком для забезпечення прозорості процесу розробки і впровадження реформ в Україні, а також залучення громадянського суспільства до процесів розробки, моніторингу та контролю за їх впровадженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *