Військовозобов’язані забезпечуються речовим майном у відповідності до визначених…

Військовозобов’язані забезпечуються речовим майном у відповідності до визначених термінів та норм.
За інформацією Центрального управління речового забезпечення Збройних Сил України Тилу ЗС України, забезпечення речовим майном військовозобов’язаних, призваних на військову службу протягом 4-ї та 5-ї черг мобілізації, забезпечується відповідно до визначених термінів та норм забезпечення, під час проходження підготовки у навчальних центрах та безпосередньо у військових частинах.

Так, після призову, під час перебування у навчальному центрі кожен з військовозобов’язаних отримує кашкет літній польовий або шапку феску (по сезону), костюм літній польовий, куртку утеплену польову, натільну білизну (по сезону), шкарпетки та черевики з високими берцями.

Також в навчальному центрі військовозобов’язані повинні отримати постільні предмети (за умови розміщення у стаціонарних приміщеннях).

По закінченню базової підготовки у навчальному центрі та після призначення на штатні посади у військових частинах при відрядженні в зону проведення антитерористичної операції військовозобов’язані дозабезпечуються наступними інвентарними предметами: захисним шоломом, бронежилетом та костюмом для захисту від води.

Забезпечення військовозобов’язаних спальними мішками здійснюється або у навчальному центрі (у разі, якщо вони розміщуються не у стаціонарних приміщеннях), або безпосередньо у військових частинах при відрядженні в зону проведення АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *