У Генеральному штабі Збройних Сил України проводиться службова перевірка з метою…

У Генеральному штабі Збройних Сил України проводиться службова перевірка з метою з’ясування причин та обставин, які призвели до помилкового зарахування військовослужбовця однієї з військових частин до списку безповоротних втрат і, як наслідок, невиплати йому грошового забезпечення за чотири місяці.
Зокрема, перевіркою встановлено, що весь цей час військовослужбовець знаходився у штаті військової частини, проте у зв’язку з помилковим зарахуванням до списку загиблих його зарплатну картку було заблоковано, а нарахування грошового забезпечення припинено.
На сьогодні військовослужбовець вже отримав грошове забезпечення з січня по квітень у повному обсязі. Також йому нараховано та виплачено грошову винагороду за березень за безпосередню участь в антитерористичній операції.
З метою безумовного дотримання соціальних гарантій військовослужбовців Збройних Сил України, відомчою комісією Міністерства оборони України найближчим часом буде розглянуто документи щодо надання йому статусу учасника бойових дій.
За підсумками службової перевірки, особи, винні у помилковому зарахуванні бійця до списку безповоротних втрат, будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *