Голова Національного банку України Валерія Гонтарева перебуває з робочим візитом…

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева перебуває з робочим візитом у м. Шанхай (Китайська Народна Республіка).
Під час візиту відбудеться двостороння зустріч із Головою Народного банку Китаю та урочиста церемонія підписання Двосторонньої Угоди про валютний своп між керівництвом Національного банку України та Народного банку Китаю.
Також Валерія Гонтарева у рамках роботи щорічного ХХХІІІ засідання Клубу голів центральних банків країн Центральної Азії, Чорноморського регіону та Балкан обговорить головні тенденції розвитку світової та регіональної економіки й фінансової системи, структурні зміни у банківському секторі, інфляційну динаміку, шляхи реформування фінансових систем тощо.
Нагадаємо, 26 червня цього року набуває чинності новий договір між Україною та Китаєм стосовно своп-операцій з валютами двох країн. Угода діятиме протягом наступних трьох років і дасть змогу проводити платіжно-розрахункових операції між українськими та китайськими компаніями.
Візит Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої до Шанхаю розпочався 12 травня, та триватиме з 13 по 15 травня 2015 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *