Сьогодні, 14 травня, заступник Голови Національного банку України Владислав Рашк…

Сьогодні, 14 травня, заступник Голови Національного банку України Владислав Рашкован у Варшаві (Польща) взяв участь у Міжнародному форумі “ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ”, організаторами якого виступили Польсько-Українська Господарча Палата, Міжнародний правовий центр EUCON та Міжнародний аудиторський союз.
У рамках цього заходу, що зібрав близько 300 учасників, високопосадовці з України та Польщі, представники бізнес-середовища обговорювали процеси проведення реформ в Україні з метою євроінтеграції та покращення бізнес-клімату. Це вже другий подібний захід із циклу україно-польських бізнес-форумів (перший відбувся у Києві 6 листопада 2014 року).
Під час форуму Владислав Рашкован проінформував бізнес-спільноту про специфіку роботи банківської системи України та заходи з її реформування. Зокрема були висвітлені питання валютного регулювання, а саме підстави, які існували на валютному ринку України для введення обмежень та умови, за яких Національний банк України готовий їх зняти.
Він детально розповів про перебіг реформ, що спрямовані на очищення та якісну трансформацію банківської системи України відповідно на найкращого світового досвіду. “Головна ідея, яка сьогодні надихає сучасну команду українського центрального банку у процесі змін, це прозора, інноваційна, стабільна та сильна банківська система, що працює заради процвітання країни в цілому та добробуту кожного громадянина зокрема”, – підкреслив заступник Голови Національного банку України Владислав Рашкован.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *