Міністерство оборони України продовжує виплати військовослужбовцям – учасникам А…

Міністерство оборони України продовжує виплати військовослужбовцям – учасникам АТО відповідно до Наказу Міністерства оборони № 49 від 02.02.2015 “Про особливості виплати винагород військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу в особливий період та під час проведення антитерористичних операцій”.
– На даний час документально оформлено та підтверджено знищення 10 та захоплення 2 одиниць військової техніки на суму 724,5 тис. грн. З них 304,5 тис. грн вже виплачено військовослужбовцям 128-ї окремої гірсько-піхотної, 95-ї окремої аеромобільної, 17-ї окремої танкової бригад, а також окремих військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України. Решта суми винагород буде виплачена найближчим часом, – про це сьогодні, 15 травня, на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк.
За безпосередню участь у бойових діях військовослужбовці отримують додаткову винагороду у розмірі 1000 гривень за кожну добу такої участі.
Станом на 13 травня прийнято рішення про виплату за безпосередню участь в бойових діях у розмірі 12 мільйонів 250 тисяч грн. З них уже виплачено понад 5,5 мільйону грн.
За успішне виконання 27 бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції документально оформлено винагороду в розмірі понад 2 мільйони грн. З них виплачено 1 мільйон 400 тисяч грн.
– Загалом документально оформлені виплати винагород військовослужбовцям АТО за знищену техніку, успішно виконані завдання та участь у бойових діях на суму 14 мільйонів 569 тисяч грн. З цієї суми виплачено 7 мільйонів 401 тисячу грн. Виплату решти винагород планується здійснити до кінця місяця, – зазначила підполковник Оксана Гаврилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *