Благодійним аукціоном сьогодні відзначив своє професійне свято колектив Націонал…

Благодійним аукціоном сьогодні відзначив своє професійне свято колектив Національного банку України.
Сьогоднішній аукціон як альтернатива відзначення святкових подій продовжує добру традицію благодійності, що склалася в Національному банку України.
Близько 100 лотів для аукціону зібрали сьогодні працівники Національного банку, більшість із них виконана власноруч. Це, зокрема, вишиті ікони, картини, авторські іграшки, вишиванки, вироби з глини, сувеніри, пам’ятні речі тощо.
Кошти від сьогоднішньої благодійної акції будуть передані для придбання необхідного обладнання клінічній лабораторії діагностики та методології НДСЛ “Охматдит”, якого потребують маленькі пацієнти центру онкогематології та трансплантації кісткового мозку дитячох лікарні.
Сповнює радості, що такі благодійні акції об’єднують усе більше небайдужих українців. Так, на зібрані колективом Національного банку кошти під час благодійного аукціону “Від серця до серця” на суму понад 43 тис. грн. при сприянні волонтерського фонду “Таблєточки”, який опікується пацієнтами Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”, придбано високотехнологічне обладнання для перевірки і довготривалого зберігання донорської крові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *