Перше засідання Науково-експертної колегії Громадської Ради відбулося сьогодні в…

Перше засідання Науково-експертної колегії Громадської Ради відбулося сьогодні в Національному банку України.
До складу колегії увійшли керівники кафедр банківської справи кращих ВУЗів України, академіки та експерти галузі економіки, фінансів і права.
Головна мета її створення – залучення науковців та експертів до спільної роботи над процесом реформування банківської системи та регулятора.
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева привітала представників наукової спільноти та подякувала їм за участь у надважливій справі проведення якісних перетворень фінансової галузі.
Вона закликала членів колегії долучитися до активної роботи щодо підготовки пропозицій до Комплексної програми реформування фінансового ринку України до 2020 року, яка має забезпечити функціонування та розвиток фінансового сектору на основі розбудови повноцінного ринкового конкурентного середовища згідно із стандартами Європейського Союзу.
З персональним складом Науково-експертної колегії Громадської Ради можна ознайомитися на офіційному сайті Національного банку за посиланням: http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=16631995&cat_id=11188759.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *