У День банківських працівників колектив Національного банку України долучився до…

У День банківських працівників колектив Національного банку України долучився до всеукраїнської акції – Дня вишиванки, одягнувшись у вишивані речі.
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева привітала колектив регулятора з професійним святом і подякувала працівникам за професіоналізм та відданість спільній справі.
“За останні півтора року завдяки нашим спільним зусиллям банківська система зазнала глибоких якісних змін і на сьогодні є локомотивом реформ в Україні, – наголосила Валерія Гонтарева. – Зараз уся країна покладає великі надії на відродження банківської системи і від кожного з нас залежить дуже багато. Разом ми здолаємо всі труднощі та всі випробування часу”.
Валерія Гонтарева побажала всім працівникам банківської системи незламної віри на шляху нелегких, але таких потрібних країні реформ, міцного здоров’я, миру й злагоди у родинах та в країні.
У рамках святкування відбудеться благодійний аукціон, кошти від якого будуть використані на придбання необхідного обладнання для лікування пацієнтів дитячої клініки “Охматдит”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *