Увага! Конкурс! Національний банк оголошує конкурс серед студентів на проходжен…

Увага! Конкурс!
Національний банк оголошує конкурс серед студентів на проходження практики в Музеї грошей НБУ.

З метою формування прогресивного кадрового резерву Музею грошей Національного банку України з 21 травня по 01 червня 2015 року оголошено конкурс на проходження студентами історичних факультетів вищих навчальних закладів практики під час літних канікул.
Програма практики в Музеї грошей НБУ передбачає участь студентів-практикантів у процесі розробки і проведенні екскурсійних та інтерактивних освітніх програм для дітей та молоді. Світовий прогресивний досвід інших центробанків свідчить про посилення ролі музеїв та їх експозиційну трансформацію в навчально-інтерактивну форму, що сприяє популяризації знань про історію грошового обігу, приверненню уваги молоді до необхідності підвищення фінансової культури та власної обізнаності.
Відбір кандидатів для проходження практики в Музеї грошей НБУ здійснюватиметься за результатами конкурсу анкет та есе, надісланих до 01 червня 2015 року на електронну скриньку Управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України: press@bank.gov.ua.

Заповнити анкету можна, перейшовши за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1gYc1ChKjOm3K1rgCfsGCVqfLpn_gQmDBljxJ1SK1WbA/viewform


Анкета кандидата на проходження практики в Музеї грошей Національного банку України
docs.google.com
Проходження практики передбачає проведення інтерактивних занять з фінансової грамотності та екскурсій для дітей шкільного віку і студентів по Музею грошей та Національному банку України. Разом з анкетою просимо надіслати на e-mail: press@bank.gov.ua есе (українською та англійською мовами) на тему «Я…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *