Увага! Національний банк оголошує конкурс серед студентів на проходження практик…

Увага! Національний банк оголошує конкурс серед студентів на проходження практики в Музеї грошей НБУ.
З метою формування прогресивного кадрового резерву Музею грошей Національного банку України з 21 травня по 01 червня 2015 року оголошено конкурс на проходження студентами історичних факультетів вищих навчальних закладів практики під час літних канікул.
НПУ імені М.П. Драгоманова, Київський національний університет імені Тараса Шевченка (офіційна), Національний університет “Києво-Могилянська академія”, запрошуємо студентів взяти участь у конкурсі та скористатися можливістю отримати як новий досвід, так і цікаві враження від практики в Національному банку.
Програма практики в Музеї грошей НБУ передбачає участь студентів-практикантів у процесі розробки і проведенні екскурсійних та інтерактивних освітніх програм для дітей та молоді.
Відбір кандидатів для проходження практики в Музеї грошей НБУ здійснюватиметься за результатами конкурсу он-лайн анкет та есе, надісланих до 01 червня 2015 року на електронну скриньку Управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України: press@bank.gov.ua.


Анкета кандидата на проходження практики в Музеї грошей Національного банку України
docs.google.com
Проходження практики передбачає проведення інтерактивних занять з фінансової грамотності та екскурсій для дітей шкільного віку і студентів по Музею грошей та Національному банку України. Разом з анкетою просимо надіслати на e-mail: press@bank.gov.ua есе (українською та англійською мовами) на тему «Я…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *