У Національному банку України розпочався круглий стіл на тему “Платіжні системи…

У Національному банку України розпочався круглий стіл на тему “Платіжні системи та переказ коштів: стан і перспективи українського ринку”, участь у якому беруть представники регулятора, банків та платіжних систем.
Під час заходу, що зібрав понад сто учасників, розглядатимуться питання щодо інновацій в регулюванні платіжних систем та їх учасників, а також поточний стан і перспективи розвитку карткових платіжних систем, систем транскордонних і внутрішньодержавних переказів, електронних грошей, криптовалют тощо.
Відкриваючи роботу круглого столу, заступник Голови Національному банку України Яків Смолій привітав усіх присутніх та подякував за інтерес до розвитку прогресивного ринку платіжних систем в нашій країні.
“Наша спільна мета – розбудова сучасного ринку безготівкових розрахунків, зі зручними платіжними інструментами та зрозумілими механізмами захисту інтересів їх користувачів. Зі свого боку, Національний банк має намір активно працювати над створенням сприятливих умов для ефективного і безпечного функціонування в Україні платіжних систем відповідно до найкращих світових традицій та інноваційних практик”, – підкреслив він та закликав учасників круглого столу до конструктивної дискусії та плідного обміну думками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *