Сьогодні у Українському кризовому медіа центрі відбулась відкрита дискусія під н…

Сьогодні у Українському кризовому медіа центрі відбулась відкрита дискусія під назвою “Порядок проведення реформ. Координація та комунікація реформ». Участь у дискусії взяли екс-прем’єр-міністр та екс-міністра фінансів Польщі, професора Лєшек Бальцерович, Міністр економічного розвитку та торгівлі України Айварас Абромавічус, заступник Голови Національного Банку України Дмитро Сологуб, заступник Голови Адміністрації Президента України Дмитро Шимків, Вікторія Пташник, народний депутат України (фракція Об’єднання «Самопоміч»), член Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, Артем Миргородський, голова секретаріату Реанімаційного Пакету Реформ, Любов Акуленко, координатор інформаційної програми Сильніші Разом, Павло Кухта, експерт індексу моніторингу реформ, член ініціативи VoxUkraine.
Лєшек Бальцерович розповів про польській досвід проведення реформ, наголосивши на необхідності постійного діалогу з суспільством щодо змін, які відбуваються. За словами пана Бальцеровича, військові дії на Сході країни – це додатковий аргумент для України робити реформи ще швидше і аж ніяк не привід зупиняти їх.
Учасники дискусії – Міністр економічного розвитку та торгівлі України Айварас Абромавічус, заступник Голови Національного Банку України Дмитро Сологуб, заступник Голови Адміністрації Президента України Дмитро Шимків – розповіли про просування реформ у їх відомствах. Заступник Голови Національного банку Дмитро Сологуб зауважив, що великим кроком вперед стало започаткування у Національному банку нового підходу до процесу прийняття рішень – від одноосібних рішень до рішень, заснованих на рекомендаціях спеціальних комітетів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *