Сьогодні в Національному банку відбувся черговий інформаційний день для ЗМІ за у…

Сьогодні в Національному банку відбувся черговий інформаційний день для ЗМІ за участю заступника Голови НБУ Дмитра Сологуба, заступника Голови НБУ Олега Чурія, директора департаменту монетарної політики та економічного аналізу Сергія Ніколайчука та начальника управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків Сергія Пономаренко. Основними темами інформаційного дня стали аналіз поточної макроекономічної ситуації та початок лібералізації грошово-кредитного ринку.
Заступник Голови НБУ Дмитро Сологуб навів присутнім актуальні макропоказники та розповів про основні тенденції в економіці. Як вплинула поточна ситуація на рішення Комітету з монетарної політики та які будуть подальші дії НБУ розповів директор департаменту монетарної політики та економічного аналізу Сергій Ніколайчук.
Заступник Голови НБУ Олег Чурій презентував ЗМІ перший етап лібералізації грошово-кредитного ринку, який вводиться в дію з 4 червня. Біль докладні пояснення щодо поточної регулярної роботи НБУ на валютному ринку надав начальника управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків Сергій Пономаренко.
Більш докладно щодо розпочатої лібералізації – у офіційному прес-релізі НБУ:
http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=17998409&cat_id=55838

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *