Національний банк України, сповідуючи принципи прозорості власної діяльності та…

Національний банк України, сповідуючи принципи прозорості власної діяльності та партнерських відносин з економічною спільнотою, значно розширює канали інформування щодо процедур закупівель.
Раніше, відповідно до Закону України «Про державні закупівлі» Національний банк розміщував оголошення з проведення закупівель виключно у Віснику державних закупівель. Така практика призводила до недостатньо активного поширення інформації серед потенційних постачальників установи. В останні роки, на один лот, під час проведення конкурентних процедур надходило в середньому дві пропозиції, що свідчить про значний потенціал щодо збільшення конкуренції при проведенні торгів.
«Новий час потребує нових підходів», – зазначив заступник Голови Владислав Рашкован і додав, що відтепер Національний банк буде поширювати інформацію про закупівлі не тільки на порталі Уповноваженого органу, але й на інших безоплатних тендерних порталах та офіційному сайті НБУ . Це дозволить залучити до державних закупівель більшу кількість потенційних постачальників, що раніше не знали про закупівлі Національного банку, або не брали участі у тендерних процедурах з різних причин. «Ми вважаємо, що якнайширше інформування про закупівлі Національного банку має збільшити кількість пропозицій та сприятиме економії державних коштів», – повідомив Владислав Рашкован.

http://bank.gov.ua/control/uk/publish/category?cat_id=116750


Закупівлі
bank.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *