Степан Полторак: «Запобіжні заходи на випадок ускладнення ситуації навколо пожеж…

Степан Полторак: «Запобіжні заходи на випадок ускладнення ситуації навколо пожежі біля військового аеродрому в Василькові проводяться планово»

Про це Міністр оборони України заявив під час перебування в місці локалізації пожежі. Генерал-полковник Степан Полторак зазначив, що на військовому аеродромі, який знаходиться біля місця пожежі протягом доби вживаються різні запобіжні заходи на випадок ускладнення ситуації.

— Наразі на аеродромі знаходиться протипожежний резерв. З боку сховищ, де знаходиться пальне є захисний вал. Техніка для захисту частини знаходиться в готовності. Проводяться різні запобіжні заходи, вирублено ліс, підтягуються протипожежні танки на випадок погіршення ситуації. Евакуація набоїв зі сховищ розпочалася вчора ввечері. На даний час найближчі до пожежі сховища повністю евакуйовані. На інших проводиться відповідна робота. Всі необхідні сили і засоби для локалізації пожежі на території частини в наявності , задіяні резерви більше 100 чоловік особового складу. Крім того техніка, яка знаходиться на території військової частини, у тому числі й авіаційна техніка, приведена в готовність на випадок небезпеки й готова евакуюватися звідти. Тобто всі роботи проводяться планово, — сказав під час свого спілкування з представниками мас-медіа очільник оборонного відомства України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *