Військові пожежні Васильківського гарнізону одні із перших долучилися до ліквіда…

Військові пожежні Васильківського гарнізону одні із перших долучилися до ліквідації пожежі на нафтобазі

Пожежні розрахунки військових частин та військовослужбовці Васильківського гарнізону спільно з пожежними ДСНС України продовжують надавати допомогу у гасінні пожежі на резервуарах з паливом, які знаходяться на території нафтобази у селі Крячки Васильківського району.

За повідомленням начальника Васильківського гарнізону генерал-лейтенанта Аркадія Вашутіна, котрий одразу прибув на місце події, близько 18.00 всі пожежні розрахунки військових частин були приведені у повну готовність. Оперативно, за лічені хвилини, пожежні розрахунки та військова спеціальна техніка з найблищих військових частин повітряного командування «Центр» прибули до місця пожежі та з пожежними ДСНС України приступили до її ліквідації. Окрім того, за повідомленням заступника командира ПвК «Центр» по роботі з особовим складом полковника Олександра Беньківського допомогу цивільним постраждалим від пожежі оперативно надають військові медики військових частин гарнізону.

У гасінні пожежі задіяно більше 10 одиниць військової спецтехніки та близько сотні військовослужбовців Васильківського гарнізону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *