Одразу по прильоту з Вашингтона провів оперативний штаб із Олександром Турчинови…

Одразу по прильоту з Вашингтона провів оперативний штаб із Олександром Турчиновим та Арсеном Аваковим. Базу, яка загорілась, в 2014 році перевіряли п’ять разів. В цьому році – 28 січня цього Уряд прийняв рішення перевірити повністю всі об’єкти техногенної небезпеки і пожежонебезпечні об’єкти. 20 травня була проведена її перевірка і видано припис на 64 пункти. В результаті того, що посадові особи цієї бази не виконали приписи ДСНС, маємо одну з найбільших пожеж в нашій історії.
Звернувся до глави МВС Арсена Авакова вжити заходів для притягнення до кримінальної відповідальності директора та головного інженера нафтобази. МВС у рамках розслідування цієї кримінальної справи також повинно встановити та притягнути до відповідальності посадових осіб як Міноборони, так і місцевої влади, які у 2010 році видавали незаконні дозволи на її будівництво безпосередній близькості до військового об’єкту.
Вдячний всім, хто брав участь в ліквідації пожежі, особливо пожежним – хлопцям, які приїхали, взяли на себе основний удар. Мої співчуття сім’ям загиблих.
https://www.youtube.com/watch?v=PARYYXpO-Jk


Арсеній Яценюк вимагає притягнути до відповідальності директора та головного інженера нафтобази

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *