Збережіть собі та поширте, будь ласка, важливу інформацію! Коротка інструкція д…

Збережіть собі та поширте, будь ласка, важливу інформацію!

Коротка інструкція для отримання прес-карт представниками ЗМІ для роботи в зоні АТО – всього у 3 кроки!

1 крок: Акредитація в Службі безпеки України. Представник ЗМІ, що не був раніше акредитованим СБУ, має надіслати до Служби безпеки України лист на бланку засобу масової інформації з проханням акредитувати відповідних працівників. У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові, посади представників ЗМІ, їхні контактні телефони, а також зазначити термін відрядження. Лист має бути підписаний керівником засобу масової інформації та засвідчений печаткою. До листа необхідно додати копії паспортів (1-2 сторінка) представників ЗМІ, що акредитуються, та їхніх журналістських посвідчень.
Для прискорення акредитації можна надсилати скановані електронні копії зазначених документів електронною поштою за адресою: presscenterssu@gmail.com
Телефон для довідок: +38 044 279-30-40

2 крок: Оформлення прес-карти в прес-центрі АТО. Після отримання відповідної попередньої акредитації від СБУ (протягом одного робочого дня й більше), представник ЗМІ повинен надіслати на електронну пошту ato14@ukr.net свою фотокартку, ім’я та прізвище (у латинському та кириличному алфавіті, відповідно до основного документу, який посвідчує особу представника ЗМІ), а також скановану копію документа, що підтверджує приналежність особи до вказаного засобу масової інформації.
Телефон прес-центру АТО для довідок: +38 098 671 30 40

3 крок: Отримання прес-карти. Прес карту можна отримати:
– в прес-центрі АТО, місто Краматорськ, вул.Двірцева, 37. Телефон для довідок: +38 098 671 30 40
– у м. Києв за адресою: проспект Повітрофлотський, 6, з понеділка до п’ятниці о 12.00 та о 17.00. Наявність посвідчення особи обов’язкова!
Телефон для довідок: +38 044 454 45 91

Примітка
Якщо представник ЗМІ вже був акредитований (має прес-картку АТО) і у нього спливає шестимісячний термін її дії, він повинен повторно звернутися до СБУ за підтвердженням акредитації на новий термін.
У звернені слід вказати номер діючої прес-картки та можливі зміни особистої інформації (засобу масової інформації, громадянства, прізвища тощо). Далі слід діяти за вищезазначеним алгоритмом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *