Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський взяв участь у форумі «Донбас – Україна. Порядок денний»

5 липня Павло Жебрівський взяв участь у форумі на честь визволення жителів міста Слов’янськ «Донбас – Україна. Порядок денний».

Голова області виступив із вітальним словом звернувшись до учасників, гостей форуму та мешканців міста: «Я щиро вітаю вас із річницею звільнення від окупації. Насправді це дуже визначна дата. Думаю, вже недалеко ті часи, коли вся територія Донеччини буде вільною і засяє, як і раніше – як справжня перлина України».

Також очільник області розповів, що в першу чергу вирішуватиме гуманітарні проблеми регіону. «Саме зараз ми працюємо в цьому напрямку з моїм заступником з гуманітарних питань Віктором Андрусівим. І мені хотілося б запросити до обговорення та вирішення цих питань громадськість, учасників форуму. Для прийняття об’єктивного рішення з будь-якого питання потрібно враховувати багато різних думок та поглядів» – зазначив Павло Жебрівський.

Другим основним питанням, що стоїть на порядку денному в Донецькій ОДА, є план стратегічного розвитку області. «Вже за 10 років ми б хотіли побачити зовсім інший устрій на Донеччині. Він повинен бути злагодженим та цілеспрямованим на розвиток. І тоді постане зовсім нова модель Донеччини» – наголосив глава регіону.

Також він звернувся до громадськості Донецької області: «Я сподіваюсь, що з вашою допомогою ми зможемо вирішити це питання і будемо вдячні за участь у відродженні нашого краю. Тому що Донеччина має стати форпостом між Європою та Азією!».

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *