Делегація молоді Донеччини взяла участь у національному семінарі з розвитку міжсекторального співробітництва у сфері молодіжної політики

6-7 липня в Одесі пройшов національний семінар з розвитку міжсекторального співробітництва у сфері молодіжної політики та участі молоді у розробці, реалізації та оцінці державної молодіжної політики.

Організували семінар  Міністерство молоді та спорту спільно з проектом Європейської Комісії «Програма підтримки молодіжної політики регіону Східного Партнерства».

Для участі у заході забралися 60 представників усіх регіонів Україні: держслужбовці, які реалізують молодіжну політику в регіонах, представники громадських організацій, молодіжні лідери.  

В ході семінару учасники ознайомились з напрямками реформування молодіжної сфери та діяльності Мінмолодьспорту в питанні залучення молоді до процесу розробки, реалізації молодіжної політики та кроссекторальної співпраці, в рамках робочих груп представили власні напрацювання щодо удосконалення молодіжної політики на національному, регіональному та місцевому рівнях. Також молоді донеччани долучилися до розробки програми «Молодь України» на 2015-2020 та розробленню нового Закону України «Про молодь».     

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *