Заарештовано заступника прокурора Київської області, першого заступника начальника ГСУ ГПУ та цивільну особу

За клопотанням слідчого управління з розслідування у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури та інформаційної безпеки Генеральної прокуратури України, погодженого з прокурором, 7 липня 2015 року Печерський районний суд Києва обрав заступнику прокурора Київської області, першому заступнику начальника Головного слідчого управління ГПУ та цивільній особі запобіжний захід – тримання під вартою з визначенням розміру застави – 3,2 млн грн.

Нагадаємо, за результатами спецоперації, проведеної 5 липня поточного року, було затримано одного з керівників Головного слідчого управління ГПУ, заступника прокурора Київської області та цивільну особу.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Довідково: санкція статті передбачає безальтернативне позбавлення волі від 8 до 12 років з позбавленням права займати посади, спеціальною конфіскацією та конфіскацією майна.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *