Прокуратура готує апеляційну скаргу на обрання судом запобіжного заходу колишньому Міністру юстиції України О. Лавриновичу у вигляді застави

Печерським районним судом міста Києва 30 липня 2015 року розглянуто клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 8,6 млн грн колишньому Міністру юстиції України О. Лавриновичу, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

За результатом розгляду вказаного клопотання судом прийнято рішення про обрання запобіжного заходу підозрюваному О. Лавриновичу у вигляді застави у розмірі 1000 мінімальних заробітних плат, що становить 1,2 млн грн, з одночасним покладенням на нього процесуальних обов'язків прибувати за викликом слідчого, прокурора або суду, не відлучатись із населеного пункту без дозволу цих осіб, повідомляти їх про зміну місця проживання та роботи, здати документи для виїзду за кордон на зберігання слідчому.

На вказане рішення суду прокурором готується апеляційна скарга.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *