Шановні будівельники Луганщини! Прийміть найщиріші вітання з вашим …

Шановні будівельники Луганщини!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом – Днем будівельника!
В усі часи ваша професія була однією із мирних і творчих. Саме завдяки вмілим і талановитим рукам українських зодчих створене середовище проживання, що нас оточує.
До недавнього часу жителі нашої області мешкали в сучасних містах, селах, селищах, де, незважаючи ні нащо, будувалися школи та дитячі садочки, лікарні та кінотеатри, заводи та шахти.
Але після підступного неоголошеного вторгнення колишньої дружньої країни в наш український Донбас, російсько-терористичними бандформуваннями було зруйновано багато житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури. Це справжнє лихо для жителів Луганщини.
Я зроблю максимум можливого для відновлення й реконструкції зруйнованих будівель, мостів, доріг тощо. А без висококваліфікованих професіоналів – будівельників, саме без вас, нам з цим не впоратися.
Впевнений, невдовзі луганчани зможуть на собі відчути результати праці, яку буде проводити обласна влада. Ми не займаємося порожніми балачками, ми проводимо відповідальну державницьку політику заради відновлення гідного життя луганчан.
Бажаю вам, вашим рідним та близьким мирного неба над головою, добробуту та впевненості – Україна переможе!

З повагою Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *