Майор, позивний «М’яч», офіцер групи снайперів Центру спеціального…



Майор, позивний «М’яч», офіцер групи снайперів Центру спеціального призначення (протидії диверсіям і терористичним актам), 05.10.1987 року народження, м. Київ.

8 червня 2014 року, перебуваючи на бойовому чергуванні в районі проведення антитерористичної операції з охорони та оборони військової частини у с. Парасковіївка Артемівського району, Донецької області в якості спостерігача, помітив активний рух військової техніки з озброєними бойовиками. Не вагаючись, майор прийняв бій та оповістив підрозділи по засобах зв’язку про загрозу збройного нападу. Прицільним вогнем зі снайперської гвинтівки «М’яч» вивів зі строю машину, яка знаходилась у голові колони, що унеможливило подальше просування противника.

Внаслідок впевнених і рішучих дій майора було вчасно оповіщено підрозділи охорони й оборони військової частини, зупинено вогнем подальше просування та розгортання противника в бойовий порядок, забезпечено його розгром і збереження життя та здоров’я всього особового складу, який перебував на території охороняємої військової частини, а також захоплено автомобільну техніку та озброєння противника (1 одиниця автомобіль КАМАЗ, 3 одиниці АГС-17 та 1 одиниця НСВТ).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *