Оперативна інформація щодо постраждалих осіб в зоні проведення АТО за 14-16.08.2015

За даними лікувально-профілактичних установ Донецької області, за минулу добу, 16 серпня та вночі з 16 на 17 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції загинули 3 цивільні особи, 6 осіб поранено.

Внаслідок артилерійського обстрілу з боку російсько-терористичних сил близько 22.00 16 серпня селища Сартана Іллічівського району Маріуполя загинув чоловік 1981 року народження та 22-річна дівчина та постраждали 6 осіб. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 4 чоловіка (22, 25, 37 років, вік ще одного встановлюється). Також важко поранені 10-річна дівчинка (осколкове поранення стопи, ампутація) і її мама 1986 року народження, яка госпіталізована з численними осколковими пораненнями.

Також внаслідок артудару по місту Красногорівка близько 01:00 17 серпня на вул. Совхозній загинув чоловік 1956 року народження. Мирний житель помер від осколкових поранень грудної клітини при влученні снаряда у приватний будинок.

Протягом 15 серпня мінно-вибухових травм зазнало двоє цивільних осіб: поранена жінка з м.Мар’їнки, госпіталізована пізніше в ЦМЛ м.Курахове, та одна цивільна особа з м.Дзержинська. Також ще один цивільний з м.Дзержинська помер.

За 14 серпня мінно-вибухових поранень зазнало дві цивільні особи, які знаходяться на амбулаторному лікуванні в ЦМЛ м.Курахове.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *