Донеччина долучилися до святкування 65-річчя Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»

19 серпня в Слов’янську пройшли заходи в рамках відзначення 65-річчя з дня заснування Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» (ВФСТ «Колос»).

Працівників, відповідальних за розвиток сільського спорту в Донеччині, на урочистій зустрічі привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

– У цей урочистий день дякую всім причетним до розвитку спорту в сільській місцевості. Кожен з вас несе особисту відповідальність за майбутнє здорове покоління. Якщо сільська молодь не матиме можливостей для проведення активного дозвілля, зокрема засобами фізичної культури та спорту, вона не буде зацікавлена жити в селі, і поїде в місто.

Володимир Мицик висловив впевненість, що спільними зусиллями вдасться вирішити всі нові завдання і виклики, які сьогодні в процесі реформування постають перед працівниками галузі.

– Люди на селі завжди славилися своєю силою і витримкою, спортивним духом. Упевнений, непрості часи, які склалися сьогодні в регіоні і країні, зроблять нас ще сильнішими і загартують до нових випробувань.

Також Володимир Мицик нагородив кращих спортивних працівників грамотами управління з питань фізичної культури та спорту і центральної ради ВФСТ «Колос».

Цього ж дня в Слов’янську стартували обласні змагання, присвячені 65-річчю з дня заснування ВФСТ «Колос». Участь у них беруть працівники, відповідальні за розвиток спорту на селі: голови районних представництв Донецької обласної організації ВФСТ «Колос», тренери і провідні спортсмени ДЮСШ. Усього – 7 команд загальною кількістю 45 осіб, які представляють 11 районів Донецької області.

Спортивні баталії триватимуть 3 дні, їх учасники змагатимуться в 5 видах спорту: волейболі, міні-футболі, шахах, шашках і настільному тенісі.

За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *