Ізраїль атакував район Голанських висот – загинуло п’ятеро людей

Згідно із сирійськими державними ЗМІ, в результаті ізраїльських повітряних ударів на контрольовану Сирією частину Голанських висот загинуло щонайменше п’ятеро неозброєних цивільних. Ізраїль тверить, що це була відплата за ракетний обстріл його території. Ізраїль також каже, що загиблі були палестинськими екстремістами з угруповання Ісламський джихад.
 
У п’ятницю вранці запущена з ізраїльського безпілотника ракета попала в автомобіль неподалік ринку в селі аль-Ком у провінції Кунейтра.
 
Базована у Великобританії правозахисна організації Syrian Observatory for Human Rights, яка спостерігає за перебігом конфлікту в Сирії, підтвердила повідомлення про атаку, в результаті якої загинуло п’ятеро людей, у тому числі двоє проурядових бойовиків.
 
Представники ізраїльських збройних сил заявили, що мішенню атаки були особи, відповідальні за ракетний обстріл Галілеї у четвер.
 
Ізраїль також здійснив понад десять повітряних ударів на позиції сирійської армії неподалік Голанських висот у відповідь на ракетні атаки. Сирійські офіційні особи заявили, що у цих атаках загинула щонайменше одна особа.
 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *