Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Донецькій області відзначив 15-ту річницю

Управлінням виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області, незважаючи на дуже складні умови проведення АТО,  20 серпня 2015 року о 10-00 у Палаці культури  ПАТ «Шахтоуправління «Покровське» в м. Красноармійську було проведено  урочисті  збори  з нагоди 15-ої річниці створення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в яких  прийняли участь біля  350 працівників  управління та 35  відділень Фонду  в містах та районах Донецькій області, які розташовані на півночі та заході області.

На святі були присутні: заступник голови Донецької обласної державної адміністрації, керівник  військово – цивільної обласної адміністрації Андрусів В.В., представники органів влади і місцевого самоврядування, соціальні партнери, голови громадських організацій інвалідів праці та потерпілих на виробництві, ветерани праці  Фонду.

До підготовки цього заходу були залучені всі. Начальники і працівники відділень готували розповідь про своє відділення та про кожного спеціаліста, проілюструвавши її відео та фотоматеріалами, начальники відділів управління також підготували нариси  про своїх працівників, причому  кожний  працював у своєму стилі:  від прози в різних жанрах,  включаючи  казковий,  до поетичних витворів місцевих авторів.

І якщо перша частина  зборів  була офіційною: з привітанням  та врученням Почесних грамот і Подяк облдержадміністрації виступив заступник голови Донецької ОДА Андрусів В.В., начальник управління Давиденко Л.І.  доповіла про досягнення робочих органів Фонду у Донецькій області за роки існування Фонду і вручила відзнаки  виконавчої дирекції Фонду, а  в.о. Красноармійського міського голови Гаврильченко Г.І. нагородила працівників Красноармійського відділення ВД Фонду, з привітаннями та словами щирої подяки за багаторічну плідну співпрацю виступили соціальні партнери робочих органів Фонду.

То друга частина святкових зборів була яскравою і різнобарвною, як веселка.

Тільки ведучих цього дійства було 10!  Вони постійно мінялися на сцені, розповідаючи  про кожне відділення і кожного працівника, а начальник управління Давиденко Л.І. разом з заступниками вручала кращим працівникам  нагороди, які спеціально були затверджені Колегією управління та виготовлені до цього свята.      

Робітники, які багаторічним служінням Фонду внесли значний вклад в його становлення та розвиток системи соціального захисту людини праці  були нагороджені медалями. Медаль «Ветеран праці» отримали ті,  хто вже вийшов на пенсію, а ті, хто продовжує працювати, отримали  медалі «За відданість справі».  Робітники, які пропрацювали менше 10 років в системі Фонду, але досягли значних успіхів, отримали медаль «15 років Фонду» або Почесну грамоту із значком.

 Особливим і дуже приємним подарунком присутнім  від Палацу культури  ПАТ «Шахтоуправління «Покровське» стали чудові  номери художньої самодіяльності,  які виконували дитячі та юнацькі  колективи протягом всього заходу.

Всі присутні були отримали насолоду від їх оригінальних танців в різних стилях (від народних до бальних і естрадних) в яскравих  різнобарвних костюмах та від дзвінких співучих голосів  солістів народних ансамблів.

А завершилось свято співом всіма присутніми Гімну Фонду, який був написаний ще декілька років тому працівниками  Слов’янського  відділення.

Свято у місті Красноармійську завершилось, але  на ньому не змогли з об’єктивних причин бути присутніми працівники відділень, які розташовані на півдні області. Тому спеціально для біля 100 працівників з 11 відділень урочисті збори відбудуться  27 серпня 2015 року  в м. Маріуполі у  палаці культури «Маркохім».

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *