У Генеральній прокуратурі допитано А. Садового у кримінальному провадженні щодо спроби тиску на народних депутатів

31 серпня 2015 року у Генеральній прокуратурі України слідчі допитали міського голову Львова А. Садового в якості свідка у кримінальному провадженні щодо спроби можливого тиску та підкупу народних депутатів України від фракції «Самопоміч» напередодні голосування щодо конституційних змін, інформація про що днями була поширена рядом ЗМІ.

Нагадаємо, 29 серпня Генеральною прокуратурою України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом пропозиції невстановленими особами надання неправомірної вигоди народним депутатам України фракції «Самопоміч» за підтримання ними 31 серпня 2015 року на позачерговому засіданні Верховної Ради України в першому читанні проекту Закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації)".

Наразі організовано проведення першочергових слідчих дій у вказаному кримінальному провадженні. Перевіряється надана інформація.
Одночасно пропонуємо народним депутатам України фракції «Самопоміч» у разі наявності у них інформації щодо фактів тиску та підкупу невідкладно звертатися до Генеральної прокуратури України (тел. слідчого 200-49-65, 200-49-00).

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *