Візит міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчішіна до Донеччини

29.08.2015 з робочим візитом до Донецької області прибув міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчішін.

Разом з головою Донецької ОДА Павлом Івановичем Жебрівським у Димитрові міністр привітав шахтарів зі святом, вручив нагороди та провів брифінг з журналістами де відповів на питання щодо  підтримки державних шахт,  закриття нерентабельних вугільних підприємств, закупівлі палива не в українських шахт, а за кордоном, та інші актуальні питання.  Він зосередив увагу що на все вугілля на складах, якщо він там є, є споживачі, а щодо імпорту палива, це об’єктивна необхідність, оскільки країні потрібне вугілля, котрий в нас не видобувається. Наголосив на тому що країна перезимує без проблем, бо в нас є необхідний ресурс для проходження осінньо-зимового періоду.

         Згодом міністри прийняв участь у нараді, котру очолював керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Іванович Жебрівський. Обговорювалися та вирішувалися нагальні питання по нашому регіону, а саме: відновлення інженерної інфраструктури області; підготовка до опалювального періоду 2015-2016; оплата за спожиті енергоносії; проблемні питання з постачанням палива на теплові електростанції області; проблемні питання функціонування та розвитку підприємств.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *